Trouwkapsel

Hoe komt u voor de dag? Ons advies: maak in ieder geval een goed plan. Er zijn immers diverse factoren die uw keuze voor uw bruidskapsel bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de lengte en de structuur van uw haar. En uw bruidskapsel moet natuurlijk goed aansluiten bij de bruidsjapon die u zult dragen. Is uw jurk bijvoorbeeld strapless? Dan kan het verstandig zijn uw keuze te laten vallen op een kapsel waarvan een deel van het haar op de schouders valt. U kunt overigens uw haar nog steeds opsteken, maar zorg ervoor dat iets van het haar naar beneden valt om de uitstraling van het kapsel te laten aansluiten bij uw japon. Nog een voorbeeld: heeft uw japon mouwen of een kraag? Denk dan aan een opgestoken kapsel zodat deze details goed naar voren komen.

Uw persoonlijke stijl

Waar onze stylistes ook rekening mee houden bij de keuze voor uw kapsel zijn de lengte van uw hals, de hoogte van uw haarlijn en de afmeting van uw oren. Kies een kapsel dat bij uw gezichtsvorm en uw persoonlijke stijl past. Het moet immers een ontspannen en geslaagde dag worden.

De stylistes van Hairstyle Paats zullen er alles aan doen om uw dag te laten slagen. We schromen niet om meerdere proefkapsels uit te voeren. Ook adviseren wij u om minimaal een week van te voren nog een keer een proef te maken samen met uw eventuele sluier of andere accessoires. Denk hierbij aan bloemen, decoratieve kralen, haarpinnen, sieraden of juwelen. Wij maken graag een eenheid van uw jurk, uw haar, uw accessoires én uw persoonlijkheid.

Inspiratie

Zie hier enkele trouwkapsels. Laat u inspireren!